Rólunk

2016.04.14. 17:39:32

Mi és a Fradi 2.0

Az elmúlt tanévben "csak" stadiontúrára tudtunk elmenni, idén - április 13-án, szerdán - már mérkőzést néztünk a Ferencváros stadionjában, a Groupama Arénában. A Magyar Kupa elődöntőjében a Debrecen csapatát fogadta az immár bajnok hazai csapat, és 3:0-ás győzelmet aratva bejutott a május 7-ei döntőbe, ahol az ősi rivális Újpest lesz az ellenfél. Fényképes beszámoló a kirándulásról:

Nagy volt az izgalom kollégiumunk háza táján, amikor kikerült egy kirándulási felhívás az üzenőtáblánkra. A Ferencváros - Debrecen Magyar Kupa elődöntő focimeccsre szólt az invitálás, méghozzá az immár bajnok zöld-fehérek gyönyörű stadionjába, a Groupama Arénába. Tavaly már jártuk az arénában, igaz csak stadiontúrán, úgyhogy várható volt: gyorsan megtelik a lap nevekkel. Nem csalódtunk. Szinte órák alatt felkerült a közel ötven név, úgyhogy indulhatott a szervezés.

Néhány e-mail és telefon után elérkezett a nagy nap: április 13, szerda. Buszunk 13.20-kor indult a hátsó bejárattól és pontban 16.15-kor landolt a Groupama Aréna bejárata előtt. Kiváltottuk a szurkolói kártyákat, majd elfoglaltuk kiváló helyünket a stadionban.

A mérkőzés fantasztikus hangulatban zajlott, ami természetesen minket sem hagyott hidegen. Énekeltünk a dalokat, szurkoltunk, kiabáltunk és örültünk a jó focinak,  a szép góloknak. 23 órakor érkeztünk haza.

A kirándulás képekben: