Rólunk

2017.12.07. 16:38:13

„90 lóval érkezett hozzánk a Mikulás”

2017. december 6-án krampuszai kíséretében megérkezett kollégiumunkba a Mikulás. Erre az alkalomra végzős diákjaink vidám kis műsorral készültek Korni és Gyöngyi néni vezetésével.

Elsőként Kosztolányi Dezső: Téli alkony című versét hallgathattuk meg Kalóczkai János előadásában.

A második műsorszám az ünnepek esetén nélkülözhetetlen Kollégium Zenekar volt. Michael Bublé- Holly Jolly Christmas című híres slágerét adták elő egyedi hangszerelésben.

A fülbemászó dallamok után következett a várva várt nevelő-paródia videó összeállítása, amit Fehér Szabolcs, Kerényi Dominik és Kohut Zénó készített el.

A műsor végére szerencsére épségben megérkezett hozzánk krampuszai kíséretében a Mikulás. Volt zsákjában minden jó, piros alma, mogyoró…

Az elmúlt évekhez hasonlóan egy-egy csokit kapott a kollégium legcukibb párja (Barcsák Júlia és Kohut Zénó) és legszebb szobája a B2/4-es szoba.(Di Maio Dóra, Kiss Anna, Nevezi Rita, Berényi Zsófi)

A legrendetlenebb szoba lakóit viszont virgáccsal „ajándékozta meg” a Nagyszakállú. (117: Hársch Márton, Németh László, Mindszenti János, Tálas Szabolcs, Gattyán Bence)

Az ünnepi műsor finom vacsorával és az ajándékok kiosztásával végződött, amit személyesen a Mikulás bácsitól és krampuszaitól vehettek át kollégistáink.